WAT WE DOEN

Data2Dash is een Data Strategy Consulting Service, die flexibele Data Infrastructure-oplossingen bouwt en onderhoudt die de strategische besluitvorming van uw organisatie verbeteren.

Placeholder title

We hebben ervaring met het bouwen van oplossingen voor gegevensinfrastructuur met behulp van een breed scala aan verschillende hardware en software, en we zien vaak dat onze klanten al over de technologie beschikken om hun gegevensbehoeften te ondersteunen, maar deze wordt niet volledig benut. Daarom zullen we geen vooroordeel hebben om nog meer nieuwe hardware en software voor uw bedrijf aan te bevelen, maar eerst focussen op het bouwen van een agile data-oplossing die volledig gebruikmaakt van uw bestaande technologie, terwijl u de vinger aan de pols houdt van nieuwe technologische ontwikkelingen die kan uw gegevensinfrastructuur verbeteren.

Volledig gebruik maken van technologie voor uw data-infrastructuuroplossingen, speelt een belangrijke rol en biedt veel mogelijkheden, maar heeft geen waarde als het niet effectief wordt geïmplementeerd en beheerd in uw organisatie. Daarom ontwikkelen en implementeren we een organisatiestructuur voor uw bedrijf, waardoor uw team (s) het complete eigendom van hun gegevensinfrastructuur over verschillende bedrijfsfuncties heen kunnen nemen.

Placeholder title

Placeholder title

Of het nu gaat om het bouwen van een Executive Dashboard om uw bedrijfskritieke succesfactoren te identificeren, een Data Migration-project voor een ERP-systeemimplementatie of een complete heroverweging van hoe uw organisatie haar gegevens beheert, Data2Dash heeft de expertise om uw organisatie te helpen haar doelstellingen te bereiken.

HOE WE HET DOEN

De Data2Dash 3-stappenbenadering richt zich op het bouwen van agile data-infrastructuuroplossingen die gebruikmaken van uw gegevens en die kunnen worden aangepast naarmate uw gegevensbehoeften evolueren. Het kan zijn dat u al een of meer van de stappen heeft voltooid of bent gestart, maar ondersteuning nodig hebt bij het voltooien of opnieuw beoordelen van een stap, en dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Onze Data Strategy Consulting-service zorgt ervoor dat u weer op het goede spoor komt.

Placeholder for 1 2 3 animation

UW GEGEVENS BEGRIJPEN

Welke gegevens heb ik nodig en hoe krijg ik er toegang toe? Hoe verrijk ik mijn gegevens en zorg ik ervoor dat deze kloppen? Heb ik gegevens beschikbaar om de prestaties van mijn bedrijf over verschillende bedrijfsfuncties effectief te volgen? Dit zijn enkele voorbeelden van vragen om te beginnen met het begrijpen van uw gegevens en, wat is, een toenemend aantal ongelijksoortige gegevensbronnen, variërend van uw interne bedrijfssystemen tot online open gegevens en externe gegevensproviders.

De grip krijgen op uw gegevens kan van een top-down-benadering zijn, waarbij u de inzichten kent die u nodig hebt, maar geen duidelijk beeld hebt, waar de gegevens vandaan komen en betrouwbaar zijn, of een bottom-up benadering, waar je de gegevens kent die je hebt, maar nog niet volledig weet hoe je daar zinvolle inzichten uit kunt halen.

We moedigen zowel

Placeholder for step 1 info graphic

UITWISSELEN VAN UW GEGEVENS

Zodra u een gedeeld begrip van uw gegevens hebt, is de volgende stap om uw gegevens te gebruiken voor het genereren van robuuste en geharmoniseerde gegevenssets waaruit inzichten kunnen worden gegenereerd, maar ook om een organisatiestructuur te implementeren die ervoor zorgt dat uw team (en) end-end-eigenaar zijn van de gegevens.

Er is een breed scala aan hulpmiddelen en gegevensopslagoplossingen beschikbaar voor uw gegevens en we kijken altijd eerst naar het gebruik van uw bestaande technologie. Onze Datastrategiedienst brengt de gewenste gegevensinzichten in kaart en vergelijkt deze met de bruikbaarheid en functionaliteit van een tool, variërend van Gegevensvastlegging en Data Extract, Transfer en Load (ETL) tot Gegevensverwerkingsmogelijkheden, maar ook Cloud Data Warehousing-oplossingen voor het opslaan van uw gegevens. geharmoniseerde gegevens. In parralel werken we samen met uw teams om ervoor te zorgen dat zij een einde kunnen maken aan het eigendom van hun gegevensinfrastructuur om een effectieve deplyment en continuïteit te garanderen.

Voor meer informatie over Data Infrastruture Solutions kunnen we voor u bouwen, bekijk onze oplossingen

Placeholder for step 2 info graphic

VISUALISEREN VAN UW GEGEVENS

Een gedeeld begrip en een end-to-end-bezit hebben van uw gegevens, die strikt zijn voorbereid en omgezet in geharmoniseerde en gereinigde gegevenssets, maken het mogelijk Dashboard- en gegevensvisualisatieoplossingen te maken die de inzichten bieden die u nodig hebt om de strategische besluitvorming van uw organisatie te verbeteren. .

Met onze kennis en ervaring op het gebied van multi-industriële kennis over bedrijfsondersteunende functies, bouwen we Dashboard- en gegevensvisualisaties die uw bedrijf vooruit helpen. Ontdek ons voorbeeld Dashboards per Business Function and Industry, eenvoudig door op een van de onderstaande pictogrammen te klikken.

“Een down to earth, bedrijfsgericht Data Strategy Consultancy
dat maakt uw gegevens voor u werken … “

Deel deze site, kies uw platform